Bg / En
Виртуална карта от Централна Кооперативна Банка
Виртуална карта от ЦКБ Централна Кооперативна Банка
Какво е VERIFIED BY VISA

Надеждни Online покупки с най-бързата предплатена виртуална карта VISA!

С виртуалната карта можете да пазарувате свободно в глобалната мрежа, на всички сайтове, обозначени с логото на VISA. Можете да регистрирате картата в PayPal, Apple Store и Google Play, да пазарувате, да залагате и да се забавлявате в сайтове като www.ebay.com, www.laredoute.fr, www.sportsdirect.com и много други.

Виртуалната карта има само номер и няма физически носител. Тя е предплатена карта с логото на VISA, с която ползвате толкова пари, колкото внесете.

Без месечни такси за картата

Виртуалната карта е без месечни и годишни такси. Заплащате само първоначалната такса при захранване на картата.

Online справки

По всяко време можете да проверявате наличността по картите си в сайта.
Ако сте закупили картата си в брой, в някой от клоновете на ЦКБ АД или част от офисите на EasyPay, то е необходимо да добавите картата си на сайта и ще можете да проверявате за наличност във всеки момент.

Достъп до средствата по виртуалната карта

В случай, че желаете да изтеглите сума в брой от виртуалната карта, на Ваше разположение са всички клонове на ЦКБ. Сумата може да бъде изтеглена не по-рано от 10 календарни дни след активиране на Вашата виртуална карта. Всяка първа виртуална карта, издадена и захранена през сайта www.virtualcard.bg, ще бъде активирана в рамките на 24 часа след извършване на необходимите проверки.

При изтичане срока на валидност на виртуална карта, наличната сума по картата може да бъде изтеглена не по-рано от 30 календарни дни след датата на изтичане на картата.

 

Общи условия

За допълнителна информация: 02/ 9266500 или на Централна Кооперативна Банка.