Bg / En
Виртуална карта от Централна Кооперативна Банка
Виртуална карта от ЦКБ Централна Кооперативна Банка
Какво е VERIFIED BY VISA

Надеждни Online покупки с най-бързата предплатена виртуална карта VISA!

С виртуалната карта можете да пазарувате свободно в глобалната мрежа, на всички сайтове, обозначени с логото на VISA. Можете да регистрирате картата в PayPal, Apple Store и Google Play, да пазарувате, да залагате и да се забавлявате в сайтове като www.ebay.com, www.laredoute.fr, www.sportsdirect.com и много други.

Виртуалната карта има само номер и няма физически носител. Тя е предплатена карта с логото на VISA, с която ползвате толкова пари, колкото внесете. При закупуване на карта, я захранвате с каквато сума пожелаете от 20 до 2000 лв.

Изключителна защита при плащания в интернет

Можете да зареждате картата си непосредствено преди всяка отделна покупка само с необходимата сума. По този начин допълнително сами защитавате картата си, а за всяка Ваша покупка получавате и безплатен SMS с информация за транзакцията.

Имате карта само след 15 минути от нейната поръчка!

За първи път можете да имате карта VISA само 15 минути след поръчката й! Възползвайте се в момента, в който пожелаете да направите Вашите online покупки.

Без месечни такси за картата

Виртуалната карта е без месечни и годишни такси. Заплащате само първоначалната такса при захранване на картата.

Без да разкривате сметка и да посещавате банка!

Можете да вземете Вашата виртуална карта в Интернет, докато седите пред компютъра си от дома или офиса. Получавате данните за картата си online, като я захраните от друга Ваша карта след регистрация на сайта.
Ако желаете да захраните в брой виртуалната карта, посещавате избран клон на ЦКБ АД или част от офисите на Easypay. Веднага получавате първата част от номера на картата си в офиса, а останалата част от него и секюрити кода с SMS до мобилния Ви телефон. По този начин данните за картата са разделени и само Вие ще разполагате с пълната информация за нея.

Online справки

По всяко време можете да проверявате наличността по картите си в сайта.
Ако сте закупили картата си в брой, в някой от клоновете на ЦКБ АД или част от офисите на EasyPay, то е необходимо да добавите картата си на сайта и ще можете да проверявате за наличност във всеки момент.

Бързо презареждане на виртуалната карта

Винаги можете да захраните картата си с нова или допълнителна сума по Ваш избор, независимо от къде сте получили номера на картата си. Ползвате наличността, веднага след захранването. Можете да презаредите всяка карта online или в брой в някой от офисите на ЦКБ АД или EasyPay.

Достъп до средствата по виртуалната карта

В случай, че желаете да изтеглите сума в брой от виртуалната карта, на Ваше разположение са над 1010 офиса на Easy Pay, както и всички клонове на ЦКБ. Сумата може да бъде изтеглена не по-рано от 10 календарни дни след активиране на Вашата виртуална карта. Всяка първа виртуална карта, издадена и захранена през сайта www.virtualcard.bg, ще бъде активирана в рамките на 24 часа след извършване на необходимите проверки.

При изтичане срока на валидност на виртуална карта, наличната сума по картата може да бъде изтеглена не по-рано от 30 календарни дни след датата на изтичане на картата.

 

Общи условия

За допълнителна информация: 02/ 9266500 и 080011400, част от офисите на EasyPay или на Централна Кооперативна Банка. всяка първа виртуална карта, издадена и захранена през сайта www.virtualcard.bg, ще бъде активирана в рамките на 24 часа след извършване на необходимите проверки.